Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Θα μας τρελάνουν Τσίπρας - Δούρου για τον Φαληρικό Όρμο στην Καλλιθέα!

Άλλα λέει ο ένας άλλα η άλλη


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ψήφιση της τροπολογίας που επιτρέπει την πλήρη παραχώρηση των πρώην ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Beach Volley και των χώρων που περικλείονται γύρω από το γήπεδο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς καμία προειδοποίηση και παρά τις εξαγγελίες των προηγούμενων μηνών από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για έτοιμη μελέτη αξιοποίησης των χώρων αυτών, αλλά και της Περιφέρειας Αττικής με άλλα σχέδια, προχώρησε σε μια ακόμη μονομερή ενέργεια παραχωρώντας τη δημόσια γη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για να γίνονται παραθαλάσσιες δίκες!


Την ίδια ώρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Χρήστος Καπάταης, κράτησε αποστάσεις από την απόφαση αυτή, ζητώντας να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι αποφάσισαν κάτι τέτοιο (βλέπε εδώ).

Πραγματικά, θέλουν να μας τρελάνουν το δίδυμο Τσίπρας - Δούρου; Ή δεν συνεννοούνται μεταξύ τους άρα πρέπει η Δούρου να παραιτηθεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή παίζουν ένα θέατρο εις βάρος των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν ένα αναπτυξιακό σχέδιο πνοής για την ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων να πετιέται στα σκουπίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου