Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Το παρεμπόριο πάει παραλία!

Η μάστιγα του Παρεμπορίου στο Παλαιό Φάληρο

Ο καλός καιρός μαζί με τον κόσμο φέρνει και το παρεμπόριο στην παραλία των Νοτίων Προαστίων. Από το Παλαιό Φάληρο ως την παραλία Γλυφάδας, εκατοντάδες Αφρικανοί και Ασιάτες εκθέτουν στο δρόμο τα παράνομα προϊόντα τους, δημιουργώντας μια αυτοσχέδια αγορά.

Τα μέλη του κυκλώματος ξεκινούν νωρίς το πρωί μέσω Ηλεκτρικού από τις παράνομες αποθήκες και επιβιβάζονται από την αφετηρία του Τραμ στο ΣΕΦ, προκειμένου να επιλέξουν στη συνέχεια τα πολυσύχναστα σημεία στο παραλιακό μέτωπο. Η επανεμφάνιση της Δημοτικής Αστυνομίας στο Κέντρο των Αθηνών διόγκωσε το πρόβλημα αφού πλέον τα κυκλώματα στρέφονται στα προάστια όπου η παρουσία της Αστυνομίας είναι ανεπαρκής.

Είναι δεδομένο ότι το φαινόμενο του Παρεμπορίου θα ενταθεί μέχρι τους καλοκαιρινούς μήνες. Γι αυτό είναι επιβεβλημένο οι αρμόδιες αρχές με πρωτοβουλία του Δήμου να βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη συνεχιζόμενη παρανομία που τραυματίζει το ήδη τραυματισμένο ελληνικό εμπόριο και δίνει πάτημα στα παράνομα κυκλώματα διακίνησης προϊόντων και ανθρώπων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου