Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Ανυπαρξία έργου στα Νότια Προάστια από την Περιφέρεια Αττικής!
Η νέα Περιφερειακή Αρχή ανέλαβε με πολλές προοπτικές και μεγαλεπήβολα σχέδια τα ηνία της εξουσίας. Στα Νότια Προάστια, ο νέος Αντι-περιφερειάρχης, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, τόνιζε σε κάθε προεκλογική ομιλία τις μεγάλες αλλαγές που θα επέφερε τυχόν εκλογή του.

Κι όμως έχουν περάσει 8 μήνες από την εκλογή του και 5 μήνες από την ανάληψη καθηκόντων με το πηλίκο να γράφει 0. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε μια δράση ούτε μια πρωτοβουλία προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για έργο ή όραμα έργου.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης αυτής είναι η στασιμότητα που παρατηρείται στα Νότια Προάστια σε μεγάλα έργα τα οποία η Περιφέρεια Αττικής προσπαθεί αντί να τα ολοκληρώσει, να τα "αναθεωρήσει" και στην ουσία να τα μπλοκάρει.

Μια ματιά στον επίσημο ιστοχώρο της Αντιπεριφέρειας Νοτίου Τομέα είναι αρκετή για να καταδείξει το μέγεθος της αδράνειας. Η μόνη είδηση είναι η ανάληψη καθηκόντων της 1ης Σεπτεμβρίου (βλέπε εδώ).

Είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν. Έτσι άλλωστε έγινε και άλλες φορές μετά από παρέμβασή μας. Το θέμα είναι να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο για να γίνονται τα αυτονόητα. Είναι κρίσιμο να ενεργοποιηθούν οι πάντες τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Γι' αυτό άλλωστε εκλέχτηκαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου