Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Τελείωσαν οι εκλογές. Ώρα για δουλειά!


Οι εκλογές τελείωσαν. Οι κάτοικοι της Αττικής αποφάσισαν ότι η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός θα τους εκπροσωπήσουν καλύτερα και θα μπορούσαν να διοικήσουν καλύτερα την Περιφέρεια Αττικής από την παράταξη του Γ. Κουμουτσάκου.

Προσωπικά νιώθω ευτυχής γιατί παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, βγαίνω από αυτή τη διαδικασία δικαιωμένος. Είχα υποσχεθεί το 2010 όταν κατέβηκα υποψήφιος για πρώτη φορά ότι θα τιμήσω την επιλογή των συμπολιτών μου, είτε εκλεγώ είτε δεν εκλεγώ. Παρά τις προτάσεις που δέχτηκα, παρέμεινα πιστός στην επιλογή μου να εκπροσωπώ αυτούς που με εμπιστεύτηκαν.

Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα παραμείνω ο κακός μπελάς για τον επόμενο Περιφερειάρχη και ο Αντιπεριφερειάρχης στα Νότια Προάστια θα έχει ένα λόγο παραπάνω για να μην κοιμάται ήσυχος. Με δράσεις, προτάσεις, έρευνα εις βάθος και ερωτήσεις για τα προβλήματα των περιοχών μας, θα προσπαθήσω με όσες δυνάμεις έχω, να βγάλω ασπροπρόσωπους τους γνωστούς και άγνωστους κατοίκους στα Νότια που με επέλεξαν.

Τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για την Περιφέρεια Αττικής.Γι' αυτό είναι σημαντικό όσοι επέλεξαν να ασχοληθούν με τα κοινά, να τιμήσουν τους πολίτες και να συνεχίσουν να το κάνουν! Οι εκλογές τελείωσαν. Ώρα για δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου