Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Όταν όλοι μας έλεγαν τρελούς! Αττική Νέα Προοπτική, τρία χρόνια μετάΉταν φθινόπωρο του 2010 όταν ξεκινούσαμε μια μεγάλη προσπάθεια, για την Περιφέρεια Αττικής, στο πλάι ενός νέου ανθρώπου που δεν είχε ούτε τη στάμπα ούτε τη νοοτροπία των πολιτικών που έχουμε συνηθίσει. Ο Βασίλης Κικίλιας κατέβαινε Περιφερειάρχης Αττικής κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τις Κασσάνδρες που τον ήθελαν να αποτυγχάνει νωρίς. Όταν όλοι οι μεγάλοι και τρανοί υπουργοί που σήμερα παρελαύνουν στα κανάλια, ήταν κρυμμένοι πίσω απ' τα βουλευτικά τους γραφεία, για να μην "εκτεθούν" από ενδεχόμενη πανωλεθρία!

Όμως, η προσπάθεια ήταν τόσο καθαρή και ειλικρινής που στέφθηκε με επιτυχία. Η Αττική Νέα Προοπτική πέρασε στο 2ο γύρο και απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και θέληση όλα μπορούν να συμβούν. Χωρίς μεγάλα λόγια, οι δρόμοι μας χωρίστηκαν κι ο καθένας τράβηξε το δικό του. Κανείς όμως δεν ξέχασε την αφετηρία. Όλοι όσοι προσπάθησαν γι' αυτό το σκοπό, σήμερα ξέρουν πως τέτοιες όμορφες μάχες πρέπει να ξαναγίνουν.

Σε αυτό τον αγώνα, 2189 συμπολίτες μου στα Νότια Προάστια με γέμισαν ευθύνη να τους εκπροσωπήσω είτε εκλεγώ είτε όχι. Κι αυτή η ευθύνη μετουσιώθηκε σε δράσεις και παρεμβάσεις για το καλό της περιοχής μας αυτά τα τρία χρόνια. Δεν ξεχάσαμε και δεν ξεχνάμε αυτό τον κόσμο που έβαλε πλάτη στα δύσκολα! Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε πιο δραστήριοι και παρεμβατικοί, ειδικά η δική μας γενιά, ώστε να γίνουμε εμείς αυτοί που θα αλλάξουν τα πράγματα, αυτοί που θα βάλουν τέλος στο βρώμικο παρελθόν της ασυδοσίας και της κλεψιάς.

Εύχομαι, κάθε καλό σε όσους αγωνιστήκαμε μαζί και να μην ξεχάσουν ποτέ αυτούς που τους στήριξαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου