Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Το οργανωμενο έγκλημα της πορνείας στα Νότια Προάστια
Η αποκάλυψη ότι Ρωσίδα ιερόδουλη, χωρίς χαρτιά, ήταν φορέας του AIDS, μετά την εξέταση του ΚΕΕΛΠΝΟ, μεταδίδοντας τον ιό σε δεκάδες συμπολίτες μας, ξύπνησε ξαφνικά τους πάντες από την χειμερία νάρκη της αδιαφορίας και της ανευθυνότητας.

Εκατοντάδες κοπέλες καθημερινά στήνονται στα πεζοδρόμια της Συγγρού, στα στενά της Καλλιθέας, ενώ εμφανίζονται στο παραλιακό μέτωπο από το ύψος του Μοσχάτου έως τη Βούλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός των βραδυνών ωρών, οι εκδιδόμενες εμφανίζονται ακόμη και μέρα μεσημέρι στην Ποσειδώνος, περιμένοντας για πελάτες!

Κι αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν έκανε κάτι την ώρα που καθημερινά κοπέλες εμφανίζονται σε κεντρικότατους δρόμους του Αλίμου, του Π. Φαλήρου, του Ελληνικού και της Γλυφάδας, στηριζόμενες από επιχειρηματίες με ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή! Ένα οργανωμένο κύκλωμα που όλοι βλέπουν και κανείς δεν αντιδρά ουσιαστικά.

Η καθημερινή παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας σε αυτά τα σημεία, η πίεση στις Αστυνομικές Αρχές να δράσουν κατασταλτικά και η έρευνα για τη σύνδεση του κυκλώματος με επιχειρηματίες των περιοχών αυτών είναι οι αυτονόητες ενέργειες που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια!

Οι πολίτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Με δράσεις, όπως αυτή που έγινε παλαιότερα στο Μοσχάτο αλλά και παρεμβάσεις (παρέμβαση πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου), οι Αρχές αναγκάζονται να απαντήσουν και να δραστηριοποιηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον, μην παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι και οι πελάτες αυτών των παρανόμων γυναικών είναι εξίσου ένοχοι, καθώς τροφοδοτούν με τον τρόπο τους το οργανωμένο έγκλημα.

Αναμένω λοιπόν συγκεκριμένες προτάσεις και απαντήσεις από τους αρμοδίους σε Δήμους και Περιφέρεια, προκειμένου σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, να βάλουν επιτέλους ένα τέρμα στο μπάχαλο που επέτρεψαν να συμβεί στις περιοχές μας. Όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήσουν και ο αχός της ενημέρωσης κοπάσει, οι κοπελες αυτές θα ξαναβγούν στους δρόμους. Ας μην αφήσουμε αυτό το τραγικό γεγονός να ξεχαστεί, έστω και τώρα!

1 σχόλιο:

  1. Τελικά έγινε μια τραγική αποκάλυψη ότι μέσω αυτών των κυκλωμάτων της πορνείας οικονομάει πολύς κόσμος από νταβατζήδες από εμπόρους λευκής σαρκός και trafficking από ανθρώπους που πουλάνε προστασία μέχρι και αστυνόμους που κάνουν τους τσιλιαδόρους, ξενοδόχους κλπ. γιαυτό και δεν είναι εύκολο να εξαρθρωθεί όμως αν αυτοί που υποθάλπουν αυτό το έγκλημα αν σκεφθούν ότι στη θέση των πελατών της Ρωσίδας οροθετικής με το AIDS θα μπορούσε να είναι ο αδελφός τους, ο φίλος τους, ο υιός τους τότε θα το ξανασκεφτότουσαν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή