Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Και αυτά τα Χριστούγεννα μοιράζουμε Χαμόγελα


Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η σκέψη μας πηγαίνει στους αδυνάτους. Με μια διαφορά. Πλέον δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά για να αντικρύσουμε τον αδύνατο συμπολίτη μας. Η οικονομική κατάσταση της χώρας μας είναι τόσο κακή ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα της ανέχειας και της φτώχειας.

Για το λόγο αυτό η προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ για να προσφέρουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού, στους Γιατρούς του Κόσμου, στο Praksis και σε άπορες οικογένειες μια μικρή βοήθεια, είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Ελπίζω κι Εύχομαι τέτοιου είδους δράσεις να γίνουν καθημερινότητα προκειμένου να στηριχτούν οι αδύναμοι αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Μόνο με ψυχραιμία και αλληλεγγύη θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό που βιώνει η χώρα μας. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα σε ανθρώπινες συνθήκες ζωής.

Σημ: Και στο Παλαιό Φάληρο θα γίνει ανάλογη δράση, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έξω από το Super Market Σκλαβενίτης (Αμφιτριτης 57 & Αρεως) από τις 11 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι. Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου