Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Μετά το τέλος των εκλογών


Οι εκλογές τελείωσαν! Τα αποτελέσματα βγήκαν και μας έδωσαν ένα 47,13% με τον Γιάννη Σγουρό να λαμβάνει 52,87% και να τον ανακηρύττει περιφερειάρχη. (δείτε τα αποτελέσματα)

Καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας, βλέποντας την τεράστια αποχή, αναρωτιόμουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της νωθρότητας που επέδειξαν οι Έλληνες πολίτες. Όμως, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τα λόγια περιττεύουν και οι πράξεις είναι αυτές που θα δείξουν την αλλαγή στη νοοτροπία και στο τρόπο σκέψης μας για τα πράγματα.

Οι πολίτες που πήγαν να ψηφίσουν επέλεξαν και εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την όποια απόφασή τους. Με δημιουργική κριτική, προτάσεις και έκφραση συγκεκριμένων ιδεών θα βρεθούμε στο κέντρο των εξελίξεων. Προσωπικά, η μη εκλογή μου δεν αλλάζει την απόφασή μου να παλέψω για την περιοχή μας και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όπου και όπως μπορώ.

Το μεγάλο ευχαριστώ μου σε όλους εκείνους που βρέθηκαν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι τους ανήκει! Η μάχη μπορεί να χάθηκε αλλά ο πόλεμος θα συνεχιστεί για μια Πατρίδα Ελεύθερη και πάνω απ' όλα Ελληνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου