Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Περί των αποτελεσμάτων


Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν τι έγινε με τη σταυροδοσία και την σειρά κατάταξης, θέλω να σας ενημερώσω ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επίσημη ενημέρωση!

Αυτό σημαίνει πως δεν γνωρίζει κανείς υποψήφιος τι σταυρούς έχει πάρει και σε ποια σειρά είναι προκειμένου να ξέρει τι πιθανότητες έχει να εκλεγεί. Δεν γνωρίζω το λόγο αυτής της καθυστέρησης, αν είναι εσκεμμένος ή όχι, αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι τώρα προέχει η επικράτηση του Βασίλη Κικίλια στην Περιφέρεια. Γιατί αυτές οι εκλογές δεν είναι προσωπικό μου στοίχημα. Είναι μια ομαδική προσπάθεια νέων ανθρώπων, που έχουν το μεράκι και τη θέληση να υποστηρίξουν καινούργιους και άφθαρτους υποψηφίους!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δώσουμε την τελική μάχη για την επικράτηση του Βασίλη και θέλω όλους εσάς, που με στηρίξατε προσωπικά, να με στηρίξετε ακόμη μια φορά, ψηφίζοντας τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, Αττική Νέα Προοπτική! Μαζί ανατρέψαμε τα προγνωστικά, μαζί θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε στη νίκη τον νεότερο περιφερειάρχη που είχε ποτέ η χώρα!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου