Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Αυτοί που μάτωσαν την Ελλάδα να πάνε σπίτι τους!

Ως νέος άνθρωπος, φοιτητής και εργαζόμενος παράλληλα, αντιμετωπίζω κι εγώ όπως όλοι μας τα αποτελέσματα μιας διεφθαρμένης διακυβέρνησης από τη Μεταπολίτευση και μετά. Χωρίς κομματικά γυαλιά ή οτιδήποτε άλλο, θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο να προσπαθούν πολιτικοί και παράγοντες που κυβέρνησαν τον τόπο λίγο ως πολύ μια 35ετία, να βγαίνουν σε τηλεοπτικά μέσα και να δηλώνουν αθώοι, κατηγορώντας παράλληλα τους προηγούμενους.

Δεν με νοιάζει ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο. Δεν με ενδιαφέρει αν ανήκει στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή στη Νέα Δημοκρατία ή στην Αριστερά. Αυτό που καίει είναι το τώρα και το παρόν φαντάζει πολύ σκοτεινό για όλους εμάς που ξεκινήσαμε με όνειρα και προσδοκίες για το μέλλον. Η μόνη μας διέξοδος αυτή τη στιγμή είναι μια θέση στο κάδρο της ελληνικής ομογένειας.

Αυτά όμως είναι η μεγάλη εικόνα. Η μικρή εικόνα, η τοπική και περιφερειακή δείχνει πως όλα αυτά τα χρόνια, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει για να μπορούμε να πούμε πως η χώρα μας έκανε βήματα μπροστά. Περιοχές γεμάτες σκουπίδια, κακοτεχνίες, παρεμπόριο, λαθρομετανάστες να κοιμούνται στο δρόμο, δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα, εγκληματικότητα στο ζενίθ και παντελής μέριμνα για πράσινο, είναι μερικές από τις επισημάνσεις που ο κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί να διαπιστώσει σε όλο το φάσμα της περιφέρειας Αθηνών.

Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στα Νότια Προάστια, έχω βάλει ένα στοίχημα. Να παλέψω είτε εκλεγώ είτε δεν εκλεγώ, προκειμένου αυτοί που μάτωσαν την Ελλάδα να βρεθούν στο περιθώριο. Το οφείλω σε εκείνους που μου έμαθαν τι θα πει φιλότιμο και ταπεινότητα. Γιατί τώρα πια ο κόσμος ξέρει..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου