Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Το μήνυμα αυτών των εκλογών στην περιφέρεια Αττικής!

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές φέτος είναι δημοψήφισμα. Κανείς δεν το αρνείται. Και είναι σημαντικές όχι γιατί θα χρωματιστεί κάποιος χάρτης με μπλε ή πράσινο, αλλά γιατί ο Έλληνας θα κατέβει να ψηφίσει με άλλη λογική.

Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή τα ποσοστά αποχής, ούτε να προβλέψω τους νικητές των περιφερειών, αφού όλα είναι ρευστά και οποιαδήποτε εκτίμηση κινδυνεύει να πέσει στο κενό. Για πρώτη ίσως φορά στα ελληνικά χρονικά, οι Έλληνες πολίτες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα πάνε να ψηφίσουν και τι θα ψηφίσουν!

Στην Περιφέρεια Αττικής, το παραπάνω αποτελεί δεδομένο! Δημοσκοπήσεις επι δημοσκοπήσεων ανεβοκατεβάζουν τους υποψηφίους από την πρώτη στην τρίτη θέση και παρουσιάζουν μεγάλες αποκλίσεις. Το μήνυμα που λαμβάνεται απ' όλες τις μεριές είναι ένα: Αλλαγή στάσης!

Η οργή ξεχειλίζει και η απαξίωση έφτασε στο ζενίθ. Όσοι τολμήσουν να μιλήσουν με απλούς πολίτες θα καταλάβουν ποια είναι τα καταστροφικά αποτελέσματα των διεφθαρμένων κυβερνήσεων που έλαμψαν δια της απουσίας τους από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, κυρίως όμως η νέα γενιά, γυρνάει την πλάτη της και λέει όχι σε όλους. Άδικα μεν, αφού δεν αλλάζει κάτι η αποχή από αυτές τις εκλογές. Αντιθέτως, διαστρεβλώνει την πραγματική εικόνα που θέλει τους πολίτες δικαστές μιας ασυγχώρητα αντεθνικής πολιτικής, έρμαιο στα κελεύσματα των εκμεταλλευτών του εθνικού μας πλούτου. Αυτών που τόσα χρόνια έπαιζαν πίσω απ' τις πλάτες μας με τα εγχώρια πολιτικά αποβράσματα, την ελληνική οικονομία στο τζόγο!

Ως υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Αττικής με το συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, περιμένω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να στείλουν ένα βροντερό μήνυμα και να ανταμείψουν όλους εκείνους που με ειλικρίνεια και διάθεση για προσφορά παλεύουν να εκλεγούν! Για το καλό του τόπου, για το καλό όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου