Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Παρεμπόριο: Ο δολοφόνος του Έλληνα εμπόρου!

Σήμερα το μεσημέρι έπεσε ακόμη μια φθινοπωρινή βροχή. Μετά την υγρασία και τη ζέστη του πρωινού, η μπόρα πλημμύρισε τους δρόμους του κέντρου και καθάρισε τον αέρα της πρωτεύουσας από το καυσαέριο.

Όμως, μαζί με την μπόρα εμφανίζονται πάντοτε οι πλανόδιοι λαθρομετανάστες μικροπωλητές. Με την ευκαιρία της βροχής, χιλιάδες άνθρωποι από χώρες είτε της Αφρικής είτε της Ανατολής, περιμένουν σε σημεία κλειδιά, έξω από τις στάσεις μετρό ή σε γωνίες, για να "σώσουν" τον περαστικό.

Την ίδια ώρα οι βιοτεχνίες κλείνουν, τα μαγαζιά αδειάζουν και απολύουν κόσμο ενώ οι μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες έχουν φύγει προ πολλού για άλλες βαλκανικές χώρες. "Μα είναι ακριβά τα ελληνικά", απαντούν συνήθως οι καταναλωτές, χωρίς να σκεφτούν ότι η ομπρέλα που παίρνουν είναι προϊόν λαθρεμπορίου και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αν και οι ψυχροί αριθμοί δεν παρουσιάζουν τον πόνο και την αγωνία του Έλληνα ανέργου, μόνο από το παρεμπόριο, το δημόσιο χάνει 6 δισ. ευρώ!

Θύματα: Ο Έλληνας έμπορος, ο Έλληνας εργαζόμενος και ο παράνομος μικροπωλητής, έρμαιο των ορέξεων της μαφίας. Θύτες είναι συνήθως οι μαφιόζοι και οι δήθεν "ανθρωπιστές" που με κάλυψη διαφόρων ΜΚΟ, βγάζουν λάδι την εκμετάλλευση χιλιάδων αθώων ανθρώπων που βρίσκονται στο δρόμο.

Τόσο ο συνδυασμός "Αττική, Νέα Προοπτική" όσο και ο επικεφαλής υποψήφιος περιφερειάρχης, Βασ. Κικίλιας, έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν θα ανεχτεί κανενός είδους εκμετάλλευση του ιδρώτα του μικρομεσαίου επιχειρηματία. Με την ανομία και την ατιμωρησία έχει ανοιχτεί πόλεμος. Και αυτά τα φαινόμενα θα εκλείψουν για το καλό της οικονομίας και των ανθρώπων που χάνουν τις δουλειές τους. Τα ψέμματα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου